Timantin­kovat tekijät rakentamiseen ja remontointiin

Uudis­rakentaminen ja saneeraus Nummelassa

Rakennustyöt laadukkaasti Uudellamaalla

Rakennus-Nordling Oy tarjoaa yksityisille ja yrityksille tasokkaita ja monipuolisia rakennusalan palveluita. Teemme erilaiset uudisrakentamisen ja saneerauksen urakat yli 20 vuoden kokemuksella Nummelassa ja muualla Uudenmaan alueella.

Uudis­rakentaminen

Toteutamme pienet ja suuret uudiskohteet kustannus- ja energiatehokkaasti. Vuosien varrella olemme rakentaneet esimerkiksi omakotitaloja ja kesämökkejä mutta myös suurempia kohteita, kuten yritys- ja julkitiloja. Voit tilata meiltä uudisrakentamisen palveluita joko osaurakana tai kokonaisurakkana. Kokeneena urakoitsijana rakennamme uudiskohteet kerralla kuntoon.

Saneeraukset ja perus­korjaaminen

Meillä on kokemusta monenlaisten kohteiden saneerauksista. Huomioimme aina kohteen erityispiirteet ja vaatimukset, joiden pohjalta suunnittelemme työn toteutuksen. Huolehdimme kaikista saneerauksen tai peruskorjauksen työvaiheista materiaalien hankinnasta loppusiivoukseen, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus-Nordling Oy
Ratastie 10
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 1048232-2
Puh: 040-8408122

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus-Nordling Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.